Onderhoud aan uw auto is noodzakelijk. Om uw auto in goede staat te houden is het verstandig om uw auto regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven. De onderhoud aan uw auto kan bestaan uit een kleine onderhoudsbeurt of grote onderhoudsbeurt. Uiteraard is dit afhankelijk van allerlei factoren als bijvoorbeeld budget, frequentie en auto. Autoservice MVDS voert kleine en grote onderhoudsbeurten uit aan auto’s. Afhankelijk van wat uw wensen zijn gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag.

Levensduur en onderhoud

Het is van groot belang om uw auto goed te onderhouden. Door een goede auto onderhoud kunt u onverwachte en onnodige uitgave grote deels voorkomen. Na een gedegen inspectie van uw auto kunnen wij de conditie van uw auto vaststellen. Uit de inspectie komt naar voren welke onderdelen gerepareerd of vervangen zouden moeten worden. Het tijdig uitvoeren van deze reparatie of vervanging van onderdelen kan slijtage aan andere onderdelen voorkomen.

Dit betekent dat u een hoop kosten kan besparen en dat de levensduur van de auto en onderdelen wordt verlengt. Daarnaast vergroot een goed onderhouden auto uw veiligheid en dat van andere weggebruikers.

Periodieke onderhoud

Voor elke auto geldt dat onderhoud noodzakelijk is. Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft wordt vaak bepaalt door de fabrikant. In de handleiding staat vermeld na hoeveel kilometer de onderhoudsbeurt plaats moet vinden. Uiteraard kunt u in overleg met Autoservice MvdS een persoonlijk onderhoudsplan voor uw auto opstellen.

Wat kost onderhoud aan uw auto

De kosten van de onderhoud aan uw auto is lastig in te schatten. Bij het inspecteren van uw auto weten wij van te voren niet welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Als er onderdelen aan vervanging toe zijn zullen wij hierover contact met u opnemen met een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Werkgebied auto garage MVDS

Autoservice MVDS is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit ligt in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Nesselande, Zevenhuizen en Gouda. Bent u woonachtig in deze omgeving en wilt u een onderhoudsbeurt uit laten voeren aan uw auto? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak te maken.