ADAS of Advanced Driver Assistance Systems zijn slimme rijhulp- en veiligheidssystemen. Deze systemen maken het autorijden makkelijker en veiliger. ADAS maken het niet alleen veiliger voor u, maar ook voor uw medeweggebruikers.

ADAS / Rijhulpsystemen herkennen (bijvoorbeeld het zien van verkeerslichten), beoordelen (bijvoorbeeld automatische parkeerfunctie) en/of controleren (bijvoorbeeld adaptieve cruiscontrol) tijdens het rijden.

Om verschillende redenen kan een herkalibratie van de rijhulpsystemen nodig zijn; door schade of bijvoorbeeld door het vervangen van onderdelen. een goed uitgeoerde (her)kalibratie is belangrijk, zodat de systemen helpen en niet tegenwerken.

Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om de rijhulpsystemen te kalibreren. Na de kalibratie zullen de systemen weer zorgen voor gemakkelijker en veiligere autoritten.

Werkgebied auto garage MVDS

Autoservice MVDS is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit ligt in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Nesselande, Zevenhuizen en Gouda. Bent u woonachtig in deze omgeving en wilt u uw verontreinigde kleppen- en of uitlaatsystemen laten reinigen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak te maken.