Om uw banden in goede conditie te houden en veilig te kunnen rijden, is het zeer belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Uitlijnen van uw voertuig houdt in dat de wielstanden worden gecontroleerd en waar nodig worden de afwijkingen opgeheven. Autoservice MVDS beschikt over geavanceerd en betrouwbaar apparatuur en vakbekwaam personeel om de wielstanden in de juiste positie af te stellen zoals voorgeschreven door de fabrikant.

Veiligheid en kostenbesparen

Een gat in de weg, stoeprand of aanrijding kunnen ervoor zorgen dat er een afwijking ontstaat in de wielstanden. U kunt dit bijvoorbeeld merken aan het zwaarder sturen, uw voertuig naar één kan toetrekt of uw stuur scheef staat. Indien dit het geval is dan adviseren wij u om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij Autoservice MVDS om uw voertuig te laten uitlijnen. Het uitlijnen van uw voertuig zorgt ervoor dat u veiliger en comfortabeler kunt rijden en dat uw banden en auto-onderdelen minder snel slijten. Daarnaast zult u minder brandstof verbruiken.

Waarom uitlijnen bij Autoservice MVDS

Het is van groot belang dat het uitlijnen van uw voertuig word uitgevoerd door specialisten die beschikken over betrouwbaar apparatuur. Indien dit niet het geval is kan dit de volgende gevolgen hebben:

  • Vermindering veiligheid
  • Minder rijcomfort
  • Hogere bandeslijtage
  • Snellere slijtage van overige auto-onderdelen
  • Slechtere wegligging

Werkgebied autogarage MVDS

Ben uw woonachtig in de regio Nieuwerker aan den IJssel, Capelle aan den IJssel of Nesselande dan bent u bij Autoservice MVDS voor het uitlijnen van uw voertuig. Wilt u een afspraak maken dan u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer (0180)-326349 of via onze website.