Verlies van prestaties, verhoogd brandstofverbruik of een ruw draaiende motor? Dit zijn symptomen van verontreinigde kleppen- en of uitlaatsystemen. Deze symptomen worden veroorzaakt door circulatie van uitlaatgassen, het reizen van korte afstanden, het huidige stadsverkeer en toename van bio-brandstoffen.

Effectieve reiniging van verontreinigde kleppen

Voor het reinigen van verontreinigde kleppen- en of uitlaatsystemen maakt Autoservice MVDS gebruikt van de producten van Tunap. Tunap heeft hiervoor een speciaal reinigingsmiddel ontwikkeld dat met behulp van perslucht via het inlaatkanaal naar binnen wordt gevoerd en zo schoongestraald. Met deze producten en ons deskundig personeel kunnen wij snel en efficiënt werken en kostenbesparend te werk gaan.

Werkgebied auto garage MVDS

Autoservice MVDS is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit ligt in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Nesselande, Zevenhuizen en Gouda. Bent u woonachtig in deze omgeving en wilt u uw verontreinigde kleppen- en of uitlaatsystemen laten reinigen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak te maken.